Blogs & Nieuws

Herken je dat...slapeloze nachten...nacht in, nacht uit... IK WEL...!#

Wil jij ook af van die gebroken nachten?
Wil je die gezonde nachtrust binnen jullie gezin ook weer terug?

Ons mannetje was 10 mnd. oud en ik was in verwachting van onze tweede. Nacht in, nacht uit was ons mannetje wakker.
De eerste tijd was hij s'nachts nog vrolijk, maar hoe verder we kwamen en hoe langer het duurde hoe heftiger de nachten werden.
Wat was er aan de hand...waarom kon hij niet meer slapen...waarom huilde hij, waarom was hij bang...? Allemaal vragen waar ik als moeder geen antwoord op kon geven, maar dat er iets niet klopte...dat wist ik...!

Ik ben op zoek gegaan en 'op gevoel' kwam ik uit bij de Luisterkind Methode van Diana van Beaumont. Hier gingen deuren open, er kwamen antwoorden...er kwam helderheid...er kwamen oplossingen.

En...ons mannetje sliep...HIJ SLIEP...hele nachten door...

Dat was 6 jaar geleden.

Een half jaar later ben ik zelf de opleiding ingestapt, en tot op de dag van vandaag is dat de mooiste stap die ik ooit heb mogen doen. Ik luister elke dag zonder oordeel en vol liefde naar het pure verhaal van het kind, geef ik helderheid, inzichten en komen we met antwoorden.


Ben je geïnspireerd of raakt de Luisterkindmethode jou, heb je vragen of wil je een luisterkindafstemming aanvragen...zit je met vragen, kan je net niet de vinger erop leggen, wil je weten wat er in het koppie van je kindje ~of van jezelf omgaat~ en wil je antwoorden, handvatten en helderheid...

Klik dan op mijn website ~ www.droomvlinders.com