WIE BEN IK?

Ja, wie ben ik eigenlijk...dat was een vraag die mij jaren heeft bezig gehouden. Maar nu, na een lange zoektocht die bergen en zeker ook diepe dalen heeft gekent, begint eindelijk het besef te komen wie ik ben.

Ik ben Syl, officieel Sylvia Bianca Nekeman, maar dat hebben we door de jaren heen afgekort tot Syl, waarom...het voelt en past beter...punt.

Ik ben mama, een hele trotste mama van 2 fantastische mannetjes en van een (sterren)meisje*. Mijn kinderen zijn voor mij de start geweest van mijn 'ontwaken'. Zij zijn degene die mij 'weer' op mijn pad hebben gezet, mij weer richting hebben gegeven aan datgene wat ik hier mag gaan doen en mag gaan uitwerken.

Zij hebben er dan ook voor gezorgd dat ik met Luisterkind in aanraking ben gekomen en dat was voor mij als thuiskomen...

Thuiskomen 'daar' waarvan ik eigenlijk altijd heb geweten dat dit werk mijn thuis was...'luisteren in de energie'.

Luisteren naar de boodschappen die de kindjes te vertellen hebben, luisteren naar dát wat ze nodig hebben, of dat wat veranderd mag worden om samen in harmonie, liefde en heelheid verder te mogen.

Ik weet dat ik erg bevoorrecht ben met deze twee heerlijke mannetjes, en ook de zwangerschappen en bevallingen waren om door een lintje te halen...zo uit het boekje.

Maar ook ik weet dat er een keerzijde is, een keerzijde die niet 'die' roze wolk is...! Het kan ook heel anders lopen, door omstandigheden die je wellicht zelf niet eens in de hand hebt en waar je niet om gevraagd hebt.

Het is mijn wens om er juist voor die mama's te zijn, om voor die mama's de mooie boodschappen van hun kindjes* door te mogen geven. Om hen een stukje troost te bieden en inzichten te geven om de zon met zijn mooie warme stralen weer langzaam in hun leven te laten schijnen.

Dat is mijn wens...

Liefs Syl...